Start your website from feeling

·» with the #webplan program 💻📿✨🖍️

We gaan samen aan de slag om jouw website in co-creatie in de wereld te brengen! We werken met superleuke creatieve & intuïtieve oefeningen. We gaan het eerst helemaal duidelijk voor jou maken op papier (leuk & fun!) en daarna gaan we deze gaan uittesten in de co-creatie van de groep en ten slotte uitwerken in een website.

✨ Ik ben graag jouw inspiratiebron & uitdager om de zaken anders te bekijken. Ik put hiervoor uit mijn eigen ervaring als zowel computer ingenieur als intuitief soulsearcher & my quest for knowledge.

🌱 Mijn intentie voor deze programma's is steeds om een enorm fijne, warme, intieme space te creëren. Ik voorzie een warm, knus plekje met fijne drankjes & snacks. Ik voorzie tijd en ruimte om jezelf te uiten, te ontdekken op een speelse manier. En ik hoop op een leuke tijd samen mét het gewenste resultaat, hoewel dit helemaal van jou afhangt! Sommige onderneemsters zijn klaar op het einde van een webplan traject, anderen hebben nog 6 maanden nodig om te finaliseren, het is jouw pad, jouw tempo en dat kies je hélemaal zelf. Maar ik ben er graag om je te steunen!

Inschrijven

Heb je nog vragen, wil je eens kennismaken of meteen inschrijven? Stuur me een mailtje op lynne@moonrebel.eu

online

Deze cursus is ook beschikbaar in e-learning, zelfstandig online. Hij krijgt momenteel nog de finishing touches en zou in enkele maanden moeten klaar zijn. Laat me iets weten als je hier al interesse in hebt, ik zoek nog enkele testers!

Gratis e-book

prepare yourself

Een handig overzicht wat je nodig hebt voor je kan starten aan het plannen van je website op papier + een super leuke oefening om jouw unieke look & feel te gaan vinden.  Are you ready?

Meer weten

how i work

·» create your website inside out 💻📿✨🖍️ ·»

Ik voorzie altijd een gratis kennismaking, in het écht (irl) - bij mij in de praktijk, of in 1 van mijn regular koffie bars (Morris). Max. 30 minuten even praten en elkaar leren kennen. Meestal geef ik je al wat tips, en kan ik zien of wat ik aanbiedt jou ook écht kan helpen. Want misschien zoek je iets anders, of meer ondersteuning, dan verwijs ik je graag door naar wat je nodig hebt.

1. intake

Een eerste verkenning van jouw bedrijf, zaak, praktijk. Indien mogelijk, kom ik ter plekke bij jou, zodat ik even echt kan voelen hoe jouw plekje in elkaar zit. Ik stel je vragen en ik luister naar jouw verhaal & jouw passie.

2. profiel

Na ons gesprekje maak ik een fiche op met jouw profiel, en hoe je jezelf & je zaak aan mij getoond hebt. Deze zaken vormen al enkele basis facetten van je website. Ik werk ook met allerhande frameworks - van Gartner Strengths tot Human Design om extra diepgang te geven aan jouw verhaal.

3. co-creatie

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de co-creatie. Hier ga je aan de slag met creatieve & intuïtieve technieken om een beeld, een gevoel te scheppen van hoe je website eruit gaat zien. Dit vormt de rode draad tijdens de creatie en is uitermate belangrijk!

Dit kan tijdens een groepssessie, kun je zelf thuis doen, of tijdens een individuele sessie bij mij. Daarna ga je dit voorstellen aan mij of in kleine groep zodat het echt kan landen bij jou. Het moet ook écht helemaal duidelijk & helder zijn voor je.

4. start your website

In de laatste stap starten we met je website. We zetten de eerste stappen samen, ik help je met technische zaken zoals domein setup & kleurschema's. Je kan dit dan verder afwerken thuis of in een groepssessie.

Alternatief doe ik de eerste setup voor jou & doen we enkele feedback rondes tot deze helemaal op punt staat. Daarna kan jij deze zelf verder bewerken & aanpassen.

Werkgroep spring 2024

online sessie (persoonlijke intake - 1u30)
vrijdag 1 maart (co-creatie dag)
vrijdag 8 maart (start your website dag)

telkens van 10u-16u (welkom vanaf 9u30)
in regio Brugge

Koffie, thee & lunch inbegrepen (soep, toast & slaatje) - allergieën welkom, maar vooraf laten weten graag.

€ 400 incl. btw

Totaalprijs voor #webplan pakket: intake, profiel, co-creatie & start your website dag. Intakes ten laatste op vrijdag 23 februari (vooraf in te plannen).

Privé traject

Contacteer me voor een kennismakingsgesprek.

Alle sessies kunnen online of in mijn praktijk te Brugge of Ruddervoorde. Uitzonderlijk kunnen deze ook op andere locaties doorgaan, ik hou enorm van werken in fijne coworkings & coffee places.

Totaalprijs voor een persoonlijk #webplan pakket is afhankelijk van jouw wensen, en ligt ongeveer tussen € 444 - € 888 excl. btw

Lies

Telkens ik op mijn homepage terecht kom, verschijnt er spontaan een glimlach op mijn gezicht. Ik word elke keer weer blij van het resultaat dat we samen hebben neergezet. Lynne heeft me geholpen om een website te creëren die helemaal weerspiegelt wie ik ben, en waar ik voor sta. Een website die afgestemd is op mij en mijn bedrijf. Bedankt Lynne!

Lies
Lies

webplan groep herfst 2019

dogsinmind.be

Eva

Bedankt voor jouw top begeleiding en me dicht bij mezelf te brengen zodat ik kon creëeren wat werkelijk bij me past.

Eva
Eva

webplan werkgroep zomer 2019

innerworx.be

Helleh Raqs

Dank je wel voor de inspirerende aanpak, de eye-openers, om een pad te tonen in een zee van mogelijkheden.

Helleh Raqs
Helleh Raqs

webplan werkgroep mei 2020

hellehraqs.be

Leen

Lynne durft spiegel zijn en benoemt wat ze ziet, dit hielp mij om mijn blinde vlek te zien en woorden te geven aan hetgeen ik zelf niet zie/gezegd krijg.

Leen
Leen

webplan werkgroep mei 2020

leendecock.be

meet my clients

Proud to have been a part of their journey to create a beautiful website online!

Dogs in MindInnerWorxKaolin & QuartzZwangerschap ShiatsuLeen DecockZinhoeveColor Life VitalityKristel Van DammeHelleh RaqsPersephoneShana De BurchgraeveRootsGwen FontenoyStudio MoonbirthAn DoursCoaching LifewonderwegGroepspraktijk OostendeHappy Body

Contact me

Questions, anekdotes, business proposals - or just want to connect? Just send me an email at
lynne@moonrebel.eu

Note: don't call me, leave a voicemail or text me on fb messenger. It's impossible for me to follow up on that.