logo

Business & career coaching

for creative minds / ondernemers ✨

Elke week kom ik wel een nieuwe awesome ondernemer tegen, een coach die werkt met seksueel trauma, een kinder coach die kinderen leert omgaan met emoties, een healer die volledig op het gevoel mensen helpt antwoorden krijgen.

Stuk voor stuk zijn ze zó authentiek en vol levensvreugde. Vaak weten ze niet goed hoe ze hun levensdoel, hun levensmissie, in de wereld moeten brengen. Nochtans is het voor mij zó duidelijk, als ze hun verhaal brengen, ik zie het helemaal voor me! Daarom help ik ook met mijn web coaching dit materieel maken, tot de kern komen. Vanuit mijn ervaring als coach, ondernemer, entrepreneur, heb ik ook al die problemen tegengekomen en onderzocht. Ik bied graag tips & concrete coaching om jouw doelen te behalen. Niet vanuit 'platte marketing', maar vanuit een diep voelen, een connectie maken met je klanten. Ik verwijs ook graag door naar wie je nodig hebt.

Mijn specialiteit ligt in multi potentials - mensen met veel en vaak uiteenlopende hobby's en interesses, die proberen duidelijk te krijgen 'wat ze nu eigenlijk doen', zowel voor zichzelf, als voor hun website. En ook hoe om te gaan met die continue (subtiele) veranderingen in jouw brand.

Iedereen is een genie

maar als je een vis beoordeelt op zijn vermogen om in een boom te klimmen, zal het zijn hele leven geloven dat hij dom is.

Albert Einstein

1-on-1 sessions

Contacteer me via mail als je geen plaats vind in mijn online agenda, dan maak ik een plekje vrij.

cover image

Career coaching sessies

Je kan kiezen voor 1 sessie, of een traject. Alle sessies kunnen online (video conf) of in mijn praktijk te Ruddervoorde. Uitzonderlijk kunnen deze ook op andere locaties doorgaan, ik hou enorm van werken in fijne coworkings & coffee places.

Gwen

Dankjewel voor alles. Ik houd van jouw intelligentie, creativiteit en het feit dat je mijn business en mij echt kan zien en voelen

Gwen

Gwen
An

De coaching neemt een diepere wending dan ik dacht. Lynne stapt niet gewoon de platgetreden paden af. Je krijgt advies om je verhaal van binnen uit te vertellen, en feedback over blinde vlekken waar je echt iets mee kan. Het geheel vloeit intuïtief in elkaar. Ik heb genoten van de tocht!

An

An
Leen

Lynne durft spiegel zijn en benoemt wat ze ziet, dit hielp mij om mijn blinde vlek te zien en woorden te geven aan hetgeen ik zelf niet zie/gezegd krijg.

Leen

Leen
Helleh Raqs

Dank je wel voor de inspirerende aanpak, de eye-openers, om een pad te tonen in een zee van mogelijkheden.

Helleh Raqs

Helleh Raqs

Waarom wil ik jou helpen?

Ik hou van werken met coaches, healers en therapeuten van allerlei - omdat ik zie hoeveel moois ze brengen in onze wereld. Hoeveel nood er is aan wat ze brengen. Hoe erg het gesteld is met onze mentale gezondheid in de huidige maatschappij... Het is ook zó moeilijk om hier 'gemakkelijk' geld mee te verdienen. De markt is overgesatureerd (teveel coaches) en hoewel de nood hoog is, hoe onderscheid je jezelf van andere coaches?

Mijn favoriete klanten zijn de voelers, die werken vanuit het gevoel, die een enorme wijsheid in zich dragen, die werken met wat er zich in het moment aandient. Die durven diep gaan, met hun klanten, maar ook in zichzelf. Die niet bang zijn van introspectie en groei. Vaak zijn dit ook de mensen die zichzelf het 'slechtst' in de markt zetten, zichzelf tonen in al hun 'Grootsheid' & kwetsbaarheid is niet hun ding, ze zijn gewoon om die 'voelende kant' weg te steken, en vaak is er daar nog een uitstekende mentale kant van waaruit ze zich gaan profileren. Maar lieve mensen, het is net die 'voelende kant' die jullie uniek maakt op de markt, en waar mensen zooooo een nood aan hebben en naar op zoek zijn! Dus hoe zet je die duidelijk in de markt? Zonder dat je zweverig, soft of niet-wetend overkomt? Het was ook mijn pad toen ik in 2014 als coach begon. Ik heb ook jaren de struggles gevoeld, en allerlei 'marketing' zaken uitgeprobeerd - waar ik ontzettend veel energie aan verloren ben.. Daarmee help ik je graag om door het bos de bomen te zien, jouw ideeën te geven hoe het ook andérs kan, taboes en mythes te doorbreken.

Over creatieve denkers en intense voelers

Als tweede specialiseer ik in multipotentials en rainforest minds - misschien ken je deze woorden niet, het is ook maar een term! Het beschrijft mensen die enorm veel uiteenlopende interesses hebben, die meestal weinig met elkaar te maken hebben. Het zijn generalisten, die veel weten van verschillende domeinen, en snel denken, out-of-box, combinaties maken tussen domeinen, ideeën halen uit andere domeinen, en dus super creatieve breinen hebben. Onze maatschappij en cultuur is enorm gericht op specialisten, je kiest een job/domein/functie en dan specialiseer je daar je volledige leven in. Zowel het schoolsysteem als sollicitatie profielen richten hierop. Als multipotential, kan je je dus enorm 'dom' voelen - terwijl je (meestal) heel goed bent in wat je doet, je doet het gewoon anders.

Het is moeilijk voor multipotentials om in 1 job/functie te blijven, ze vervelen zich snel, en vaak is het ook moeilijk om de specifieke noden te benoemen aan een bedrijf. Interesses veranderen snel, uitdaging is nodig om focus te houden, maar er moeten ook grenzen zijn zodat ze niet elke dag van het 1 in het ander springen. Er is risico op bore-out (been there), omdat verveling hét teken is voor multipotentials dat het tijd is om verder te gaan of je doelen te heraligneren. Maar onze aangeleerde mindset vanuit het schoolsysteem zegt: doorzetten, niet lui zijn, harder werken, ... Je kan nu toch niet weer een andere interesse gaan nastreven..

Enkele jaren terug kwam ik in contact met het boek How To Be Everything en Rainforest Minds, beiden een mooie beschrijving van mijn eigen problemen in m'n job. Ik begon (uiteraard) met een zelf analyse, wat had ik onbewust reeds uitgeprobeerd, en begon te experimenteren met de andere approaches uit het boek. Super interessant! Het is echt zo een interessante mindset, het is een oproep om je creatieve mindset net als een talent te zien, en niet langer te onderdrukken, om je interesses te volgen, maar toch op een manier dat je hier succesvol in kan zijn. Om jezelf te stimuleren en te weten wanneer je moet doorzetten, en wanneer je moet stoppen met een project, interesse of functie.

Ik heb hier (voor mezelf) enkele jaren research ingedaan, dingen uitgeprobeerd, wat werkt wel/wat niet, en hoewel dit een levenslange reis is (weinig career coaches weten hier veel van) - heb ik wel het gevoel een systeem te hebben, een framework, van waaruit ik kan bijleren en groeien hoe ik mijn unieke profiel optimaal kan laten shinen & functioneren in het bedrijfsleven (ipv mij een failure te voelen of een imposter...). Er is geen magische formule, je moet zelf jouw ideale combi maken van technieken en experimenteren wat werkt voor jou natuurlijk! Ik geef je graag wat ideeën en uitleg over hoe je het kan aanpakken en ik ben super benieuwd hoe jij als multipotential het leven ervaart en hoe ik je kan helpen dit te optimaliseren!

Waar zit ik? Momenteel maak ik een mix van approaches: mijn Slasher approach zit in het opsplitsen van mijn brands (IT consultant/business coach). Momenteel ben ik nog steeds een poging aan het wagen om de Einstein approach er 'goed' in te krijgen (de good enough job) - ben ik nu al 1,5 jaar mee bezig maar vind ik niet zo simpel. De Grouphug approach heb ik nu in mijn life coaching aanbod gestopt, en zit ook in mijn webplan training. De Phoenix approach is niet echt mijn ding (daar ga je erg lange periode in 1 interesse blijven en dan sequentieel naar de volgende), maar ik voel dat dit me ook wijsheid kan bieden, als ik wat meer kan vertragen en interesses loslaten.

Ready to jump start your career?

Neem contact op en dan plannen we samen een sessie in! ✨

coloring pencils