logo

Life coaching

een zoektocht om (je) beter te voelen

Uit je hoofd komen, terug écht te gaan voelen..
Fysiek je lichaam voelen, je intuïtie, je emoties.
Meer connectie en verbinding, alles terug in beweging brengen,
oude patronen loslaten & nieuwe stappen zetten.

Iedereen is een genie

maar als je een vis beoordeelt op zijn vermogen om in een boom te klimmen, zal het zijn hele leven geloven dat hij dom is.

Albert Einstein

1-on-1 sessions

Ik werk met inner mapping, tarot & orakelkaarten, feng shui & space clearing, energetisch werk en spiegelologie en mijn onderzoekende mindset & kennis van het menselijk lichaam & onze mind. Ik werk steeds op een empowerende manier, de antwoorden moeten we in jou vinden. Ik ben hier om je te coachen en ondersteunen op je zoektocht.

Contacteer me via mail als je geen plaats vind in mijn online agenda, dan maak ik een plekje vrij.

cover image

Life Coaching

Een life coaching sessie kan verschillende vormen aannemen. Je kan een beroep doen op al mijn kennis: van ayurveda, feng shui, do-in (meridianenyoga), bodymind verbinding, energetisch werk, chronische ziektes ... Als wetenschapper/researcher heb ik een brede kennis, en word ik graag uitgedaagd om mee te denken met jou & jouw problematiek.

In het bijzonder ook een kindertolk traject of relatietolk traject - waarin jij kan vertellen over de problemen die je opmerkt bij je kind of partner, en we dit gedrag kunnen vertalen, de diepere boodschap vinden.

cover image

Inner Shadow Mapping / Inner Talent Mapping

Deze speciale vorm van inner mapping focust op je blinde vlek, je schaduwkant. Het is een vorm van schaduwwerk - een tegenhanger van lichtwerk, waar ik graag mee werk. Gebaseerd op de Moon kaart gaat het over de dieptes van jezelf ontdekken.

In mijn werk met anderen, ben ik graag een tarot gids, een guide, die je begeleidt om zelf de kaarten te lezen. Gezien ik hou van mijn eigen proces ondersteunen met de kaarten, doe ik graag hetzelfde voor jou! Verwacht dus geen fortune telling & future predictions want dat past niet bij mijn stijl en wie ik ben. Werken met kaarten is een creatieve en intuïtieve manier om diepere boodschappen in jezelf te ontdekken, en te connecteren met jouw voelen.

cover image

Inner Healing Session

Neuro energetische healing, energetic holistic medicine, tcm/do-in, ayurveda, ... zijn geavanceerde leren die wijsheid uit het oosten en westen verbinden. Ik heb me hier vele jaren in verdiept, geresearched en cursussen gevolgt. Ik exploreer voor mezelf, ben een grote fan van self healing, en na tientallen jaren weet ik wat wel en niet werkt voor mij. Het is een manier om dichter bij je lichaam te komen, om dieper te voelen. Een behandeling werkt met acu-holding, kinesiologie en chakra clearing. Het brengt je in een meditatieve staat, helemaal tot rust, waardoor je kan loslaten en rechargen.

I have only very limited time & energy for this kind of deep work.
Contact me if you want more information.

Het gesprek is serieus blijven hangen, heel waardevol vind ik! Als ik erover vertel zeg ik altijd in 1 beweging hoe ongelooflijk interessant en waardevol het was, heel blij dat ik je proefpersoon mocht zijn! 🙏🏼😊

Katlijn

Kindertolk traject 2023

Katlijn

Lynne durft spiegel zijn en benoemt wat ze ziet, dit hielp mij om mijn blinde vlek te zien en woorden te geven aan hetgeen ik zelf niet zie/gezegd krijg.

Leen

carriere coaching webplan werkgroep mei 2020

Leen

De coaching neemt een diepere wending dan ik dacht. Lynne stapt niet gewoon de platgetreden paden af. Je krijgt advies om je verhaal van binnen uit te vertellen, en feedback over blinde vlekken waar je echt iets mee kan. Het geheel vloeit intuïtief in elkaar. Ik heb genoten van de tocht!

An

carriere coaching webplan mei 2020

An

Ik heb me nog nooit zo verbonden gevoeld met mijn woning en de grond waar ik op woon als vandaag! Het consult van Lynne toonde me hoezeer ik één ben met mijn huis. En het is zo mooi om zien dat ik echt wel de juiste plek heb gekozen om mijn levensmissie neer te zetten. Dankjewel voor alle wijsheid en inzichten, Lynne!

Gwen

house reading sep 2019

Gwen

Spannend en onbekend, een gevoel die ik tot op zekere hoogte ergens wel leuk vind, werd meteen in de watten gelegd. Een schot in de roos die Bazi, anders dan de feng shui, vertrekt dit vanuit mijn energie als persoon gericht. Wie ik ben, waar ik voor sta, elementen en kleuren die op mijn lijf geschreven zijn, maar zelf niet meteen zou opkomen, of twijfels over hebben. Perfect! Het plaatje klopt, het is relax werken en genieten van het effect het telkens weer heeft op mijn cliënten. Dankje Lynne voor je werk, inzicht en durf om de dingen ‘anders’ aan te pakken. De map herbekijk ik nog regelmatig en haal er nog steeds nieuwe bruikbare info uit.

Marielle

feng shui & bazi reading 2018

Marielle

Van alle kamers trok mijn coaching ruimte de meeste aandacht. En Lynne stelde me rake vragen. Een paar uur later ging ik met de meubels schuiven en ècht alles kreeg een nieuwe plek. Zalig. Zonder extra aankopen (behalve de plant) kreeg ik een heel nieuw speelveld. ✨

Ingrid

house reading sep 2019

Ingrid

My path to feeling better / beter voelen

Tien jaar geleden kwam ik voor het eerst in connectie met ayurveda & tarot op mijn eerste yoga detox retreat. Sindsdien ben ik gefascineerd door het prachtige systeem van archetypes, de levenslessen, de numerologie, de symboliek. Ik gebruik de kaarten graag voor mijn persoonlijk proceswerk, om dieper te gaan, onder het oppervlakkige. Ze helpen me zaken in vraag stellen, nieuwe suggesties inbrengen en op een andere manier naar de situatie te kijken. Ik hou van het 'divineren' omdat het me weghaalt uit m'n gedachten, analytisch denken, en dichter brengt bij m'n gevoel. Ik hou van het spelen, orakelen, losse associaties maken, verhalen maken, en op die manier communiceren met een hogere wijsheid in mezelf.

Enkele maanden nadien kwam ik ook voor het eerst met feng shui in contact. Ik kende space clearing al, ik deed het als sinds ik een klein meisje was, alles in mijn kamer elke paar maanden verzetten voor een betere doorstroom van energie, maar ik wist niet dat het een naam had en een syteem was, ik dacht dat ik gewoon een beetje cray-cray was. Sindsdien is mijn liefde voor huizen en creating sanctuaries alleen maar verdiept. Ik hou enorm van hoe ons huis een spiegel van onszelf is, en hoe werken in ons huis, ook werken in je lichaam en jezelf is.

Mijn pad als healer begon veel later, net na mijn scheiding. Ik had het lastig, ik was al even aan het werken rond mijn emoties en gevoelens, wat ook grotendeels tot mijn scheiding heeft geleid. Kiezen voor mezelf was toen een radicale act, die mij niet in dankbaarheid werd afgenomen door mijn omgeving. Ik verloor mijn werk, mijn vrienden, mijn familie, mijn huis, pretty much mijn volledige aarding. Tijdens retreat kwam ik in contact met cranio sacrale behandeling, ik had me superverbrand in de zon en de usual 'deep tissue massage' - dat ging niet lukken, dus ik vroeg haar iets anders te doen. Toen ik meteen na de behandeling van tafel sprong en bijna van mezelf draaide, dacht ik, wow, dit doet toch iets :D Sindsdien ben ik meer en meer gaan voelen, cranio is nu 1 van mijn basis resourcing rituelen, energetische behandeling zijn voor mij dé manier om in contact met mijn lichaam te komen, het voelen toe te laten.

Mijn emoties herontdekken en mijn chronische ziekte ontrafelen, is een proces die samenhing, en nog steeds samenhangt. Ziekte is lange tijd een dagelijks deel van mijn leven geweest, alsook de angst voor pijn en een aanval - ik hield het grotendeels geheim voor iedereen en paste mijn leven in grote mate aan. Tegenwoordig voel ik me maar af en toe terug 'chronisch ziek' en merk ik dat ik vele dagen zonder angst voor ziekte/pijn kan doorkomen. Maar het blijft een lopend proces, waar ik rond werk, op mijn manier. Ik geloof niet dat zo'n dingen ooit volledig weg zijn, onze struggles zijn een deel van wie we zijn en net als mijn allergieen en astma - blijven dit gevoelige punten in mijn leven.

Over werken met kinderen

Mijn hart gaat uit naar alle kinderen - die zich elke dag aanpassen, die door het systeem niet gezien worden, die elke dag onderdrukken wie ze zijn omdat ze niet goed genoeg denken te zijn, precies zoals ze zijn.

Zij zijn de pioniers, de creatieve out-of-the box denkers, de uitvinders en ontdekkers. Steeds op zoek naar een nieuw avontuur. Hierin ligt een ongelofelijke kans om dit potentieel in te zetten om onze wereld te doen groeien, uitdagen, als we ze maar kunnen stimuleren om net die talenten te zien en ontwikkelen. Ik heb het hier niet over de hoog cognitieve talenten, maar de creatieve talenten, de sociale talenten, de voelende talenten. Die weinig waarde vinden in het schoolsysteem. Het is dan ook mijn passie om deze talenten meer zichtbaar te maken in de maatschappij, om die kinderen net te raken en duidelijk te maken hoe speciaal dit talent is.

Werken met kinderen is voor mij een sacred task, ik ben er soms wat bang van. Ik vind het zó belangrijk dat alle kindjes onbezorgd en gezien kunnen opgroeien, ook al weet ik dat dat niet mogelijk is. Als mama van 2 jonge kindjes, weet ik ook heel erg goed hoe moeilijk het is, want wat is een 'goeie mama' zijn? Je kan niet alles goed doen, en je staat er vaak zo alleen voor. De waarden en normen zijn veranderd, en de oude manier van opvoeden, dat kan niet meer - maar hoe moet het dan wel? Er zijn zoveel mooie theorieën maar er is ook zoveel mom shaming - en zo weinig begrip en community. Verwacht dus zeker niet een 'zelfs ik doe wel eens iets verkeerd', nee nee ik ben net zoals jullie :) een down-to-earth begripvolle mens, op zoek, die het ook ontzettend moeilijk heeft om de balans te vinden tussen op mijn eigen grenzen staan en tergelijk mijn kinderen de ruimte te geven om te zijn wie ze zijn.

Ik werk zowel met kinderen als hun ouders, grootouders, of andere begeleiders. Het liefst werk ik met jullie, de ouders, zodat jullie je kind beter kunnen begeleiden in het leven! Ik werk vanuit mijn coaching en traumawerk/energetisch werk ervaring & opleidingen - meer specifiek Kindertalentenfluisteraar en Kindertolk.

voor ✨ kinderen ✨

elk kind is een unieke ziel met prachtige talenten

Kinderen zijn spiegels voor ons volwassenen.
Ze kijken naar ons en doen ons na,
ze stellen dingen in vraag,
die wij al lang niet meer in vraag stellen.

Als kind werd je zelf afgewezen,
je moest stilzitten, niet tegenspreken, niet boos zijn,
je emoties hadden geen uitlaatklep,
je hebt dit leren in je lichaam vasthouden,
niet aan de wereld tonen, verstoppen, je gedragen.

Onze kindjes triggeren ons, we vinden hun gedrag 'lastig' -
en dan komt het schuldgevoel als we zelf ontploffen of onbegripvol zijn.

Een kindertolk traject kan dit gedrag terug spiegelen naar jou,
zodat je ziet waarom dit nu net jou zo raakt.
Daarna kan je zelf terug beweging brengen in deze patronen,
en je kind zal meebewegen, en dát is het mooiste dat er is. 💖

Wil je ook meer connectie

met je (innerlijk) kind?

Ik kon écht voelen hoeveel spanning er opgeslagen ligt in mijn lichaam. Terwijl ik daar anders eigenlijk bijna nooit bij stil sta. Ik vond onze sessie samen enorm fijn en was helemaal rustig.

L.

Inner Healing sessie 2017

L.

Wat ik bijzonder fijn vind aan de houding van Lynne is haar voelbare liefde voor huizen. Lynne oordeelt niet en dat zorgt voor een veilige en warme sfeer. Ze is praktisch ingesteld en ze werkt met wat er is en wat haalbaar is. Zelf ben ik ook opgeleid in feng shui en ik vond deze aanpak verfrissend. Uiteindelijk beslissen de bewoners zelf wat goed voelt. Het consult bracht me vooral bij dat mijn werkruimte weerspiegelt waar mijn prioriteiten liggen. Als ik dit wil veranderen, dan moeten enkele dingen in mijn ruimte ook van plaats veranderen. Dit levert wat interne weerstand op, maar ik voel dat het juist is. Benieuwd wat deze verandering zal brengen…

Sofie

house reading dec 2019

Sofie

Ik vond de sessie heel aangenaam. Je stelde me direct op mijn gemakt waardoor ik me kon openstellen. Ik vond de kaarten ook super mooi en vond het leuk om zelf een invulling aan de kaart te geven, met jouw aanvulling er dan bij. Ik heb nog veel aan de sessie terug gedacht, vooral naar wat die laatste kaart zou betekenen. Ook denk ik regelmatig, 'ik zou het graag eens opnieuw doen', eens kijken wat de kaarten mij nu gaan vertellen.

Maaike

Tarot coaching 2021

Maaike

Het meest bijgebleven is dat we uiteindelijk in de praktijk weinig verandering konden brengen en bleven hangen in de living, wat ik niet verwacht had. Ik was er weinig omdat ik me daar niet goed voelde. Maar het liet me niet los wat je gezegd had van beneden. Ik begon de dagen erna te puzzelen in gedachten en beetje bij beetje kreeg het vorm en een plaats. Het weekend daaropvolgend heb ik mijn kinderen ingeschakeld en zijn we eraan begonnen met het mooie resultaat. Het had dus even tijd nodig om door te werken bij mij. Mijn gevoel beneden is ondertussen veranderd, 's avonds zit ik nu wel in de zetel en vind ik het er gezellig ;-)

Kristel

house reading dec 2019

Kristel

Mijn tarotsessie bij Lynne was spot-on en tegelijk met de neus op de feiten – net zoals ik het graag heb. Duidelijkheid, richting, verdieping in mijn thema’s waren zaken die geduid en besproken werden. Het fijne ervan is dat Lynne het interpreteren en begrijpen bij mij liet, zodat ze geen woorden in mijn mond kon leggen. De aanvulling die ze vanuit haar brede Tarotkennis deed, maakte voor mij heel duidelijk wat mijn werkpunten, beslissingen en to do’s waren. Ook al is dit geen “voorspellende” kaartlegging, de info en wijsheid die je na zo’n sessie meeneemt is zoveel rijker dat je zin krijgt om aan de slag te gaan.

Saskia

Tarot coaching okt 2019

Saskia

Dank je wel voor de inspirerende aanpak, de eye-openers, om een pad te tonen in een zee van mogelijkheden.

Nele

carriere coaching webplan werkgroep mei 2020

Nele
circle