logo

web coaching

het juiste gevoel in je website krijgen ✨

Als creatieve en intuïtieve ondernemer, weet je maar al te goed hoe belangrijk het is dat je website goed aanvoelt bij potentiële klanten. Hiervoor heb je een duidelijk en helder website plan nodig - de manier waarop je website in elkaar zit moet duidelijk zijn, je wilt een bepaalt gevoel overbrengen op de bezoeker, die in lijn ligt met wie je bent en hoe je werkt. Ik help je om dit gevoel - die je zo goed kan neerzetten op papier of in je praktijk - ook op je website erin te krijgen!

Simplicity

is the ultimate sophistication

Leonardo Da Vinci

aanbod

Kies zelf de manier die bij je past, of contacteer me voor een gratis kennismaking waarin we de opties overlopen.

cover image

Web coaching sessies

Losse sessies om je even bij te sturen, een 'website scan' te geven, of je te 'redden' van gekke IT-ers die opeens crazy prijzen beginnen te hanteren of je website offline halen. In een sessie kunnen we vanalles bespreken, houd zeker je lijstje klaar met vragen!

cover image

Webplan workshops

We gaan samen aan de slag in kleine groep om jouw website in co-creatie in de wereld te brengen! Mijn intentie is steeds om een enorm fijne, warme, intieme plek te creëren waar je jezelf veilig kan uiten en ontdekken op een speelse manier. De connectie met gelijkgestemde zielen is ondersteunend en inspirerend. ✨

In mijn aanbod vind je dagworkshops in regio Brugge/Gent. Ik werk telkens met erg kleine groepen van 2-4pp max.

Lies

Telkens ik op mijn homepage terecht kom, verschijnt er spontaan een glimlach op mijn gezicht. Ik word elke keer weer blij van het resultaat dat we samen hebben neergezet. Lynne heeft me geholpen om een website te creëren die helemaal weerspiegelt wie ik ben, en waar ik voor sta. Een website die afgestemd is op mij en mijn bedrijf. Bedankt Lynne!

Lies

webplan groep herfst 2019

Lies
Katrien

Heb ik jou al eens deftig gezegd hoe blij ik ben met deze manier van een website creëren? Het proces heeft mij heel veel gebracht, dus dat was al top. Maar dat ik nu zo goed als alle tools heb om mijn website zelf verder te creëren en te laten groeien, vind ik bijna onbetaalbaar. Echt waar, Lynntje... you rock!! Een gat in de markt wat jij doet!!

Katrien

webplan werkgroep maart 2024

Katrien
Ulla

Dank je wel Lynne voor het mooie proces van co-creëren en jouw geduld met mij (ik heb namelijk een beetje computer-angst 😉)! Maar het is me gelukt! Met een 🤗 gevoel stel ik mijn website voor…

Ulla

webplan werkgroep maart 2024

Ulla
Anneke

Dit traject was zeer leerzaam. Zeker niet alleen de vaardigheid om een website te maken maar vooral de weg er naar toe. Je aanpak Lynne, was uniek in zijn soort, een mooie combinatie van al je talenten.. Super bedankt. Leuk jullie allemaal te hebben ontmoet. ❤️

Anneke

webplan werkgroep maart 2024

Anneke
cover image

Gratis e-book

prepare yourself

Een handig overzicht wat je nodig hebt voor je kan starten aan het plannen van je website op papier + een super leuke oefening om jouw unieke look & feel te gaan vinden. Are you ready?

How I work and why I help

Uit mijn ervaring als computer ingenieur en ook als intuitief guide, ken ik beide werelden goed. Er zijn zoveel technische cursussen over hoe je je website moet maken, gebaseerd op marketing en techniek. Maar ik vertrek vanuit het gevoel, vanuit pure creatie, vanuit intuitie en creativiteit, op papier dus. Mijn inspiratie is technieken uit de software architectuur en agile methodologie - die we in software ontwikkeling gebruiken, hier gaan we ook heel veel plannen uitwerken en uittekenen op memo borden, programmeren zelf is maar een klein deeltje van software ontwikkeling.

Ik kies er bewust voor om vanuit het gevoel te vertrekken, want hoe een klant zich voelt als hij eerst op je website komt, dat dient overeen te komen met wie jij bent, en ook nog het eerste gevoel als ze bij jou in de praktijk of op kantoor komen. Dit gevoel is de core van jouw website. Van daaruit vertrekken we.

Technische mumbo-jumbo kent voor mij geen geheimen, dus heb je momenteel een IT-er die alles ontzettend moeilijk maakt, dan leg ik je graag uit wat er aan de hand is, wat je opties zijn, en zorg ik ervoor dat je de touwtjes terug in handen krijgt, alles op jouw naam krijgt en kan loskoppelen van dure en verwarrende bedrijven.

Ready for a website that feels like totally you?

Neem contact op en dan plannen we samen een sessie in! ✨

circle
Marielle

Het was uniek! Echt super waardevol. Nooit gedacht dat ik in staat zou zijn zelf een website te maken. Thanx Lynne voor je wondervolle begeleiding, wat ooit onmogelijk leek voor mij ging aangenaam speels en vlotjes. De feedback en inspiratie van m"n mede cursisten gaf me het vertrouwen dat ik op het juiste spoor zit. Jullie aanstekelijk enthousiasme = goud waard ! Dit nieuwe Concept web co creating of hoe je het ook wil noemen, raad ik aan iedereen aan die graag haar/zijn eigen site wil creëren, je hoeft er helemaal geen computer techneut voor te zijn.. Gewoon de energie laten stromen die je tijdens deze lessen volop ontvangt! en Lynne haar stappenplan volgen... 🙏

Marielle

webplan werkgroep lente 2019

Marielle
Eva

Bedankt voor jouw top begeleiding en me dicht bij mezelf te brengen zodat ik kon creëeren wat werkelijk bij me past.

Eva

webplan werkgroep zomer 2019

Eva
Helleh Raqs

Dank je wel voor de inspirerende aanpak, de eye-openers, om een pad te tonen in een zee van mogelijkheden.

Helleh Raqs

webplan werkgroep mei 2020

Helleh Raqs
Leen

Lynne durft spiegel zijn en benoemt wat ze ziet, dit hielp mij om mijn blinde vlek te zien en woorden te geven aan hetgeen ik zelf niet zie/gezegd krijg.

Leen

webplan werkgroep mei 2020

Leen

meet my clients

Proud to have been a part of their journey to create a beautiful website online!

Ann Devriese - AdemgevendPraktijk Ulla CloetKatrien Volckaert ThuisgekomenDogs in MindInnerWorxKaolin & QuartzZwangerschap ShiatsuLeen DecockZinhoeveColor Life VitalityKristel Van DammeHelleh RaqsPersephoneShana De BurchgraeveRootsGwen FontenoyStudio MoonbirthAn DoursCoaching LifewonderwegGroepspraktijk Oostende